Yeniler

En Çok İzlenen Yerli Film Hasılatları Ve İzlenme Sayısı - 2019

En Çok İzlenen Yerli Film Hasılatları Ve İzlenme Sayısı - 2019


Müslüm:

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere tüm hayatını izlemenize olanak sağlıyor.


Film hasılatı: 77.634.659 TL

Seyirci Sayısı: 5.848.213 


Ayla:

Kore Savaşında yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulması ile hayatının değişmesine ve 5 yaşındaki ayla'yı kızı gibi sevmesini ve görevinin bilmesi ile ayla'yı tekrar bulmak üzere Kore'den ayrılmasını ve sonunda Süleyman Astsubayın yıllar sonra Aylayı bulmasını konu alan duygusal filmdir.


Film hasılatı: 66.052.575 TL

Seyirci Sayısı: 5.589.518


Aile Arasında:

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan korkak Fikret ile vokalist Solmaz ile komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda Zeynep'in babası rolünü oynarken bulur.Düğün hazırlıkları için Adana'ya giden aile karmaşık bir olaylar zincirine içine  girerler korkak Fikret'in kendini Komiser olarak tanıştırması da olayları daha çok karıştıracaktır.

Film hasılatı: 64.556.712 TL

Seyirci Sayısı: 5.289.051


Arif V 216:

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz.  Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216’dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. 

Film hasılatı: 62.986.200 TL

Seyirci Sayısı: 4.968.462



Ailecek Şaşkınız:

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat(Ahmet Kural) şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan (Murat Cemcir)dir. şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. fakat Elif Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır.

Film hasılatı: 44.688.478 TL

Seyirci Sayısı: 4.034.858


Yol Arkadaşım 2:

Yol Arkadaşım'ın devam olan filmde olaylar sakarlıklar yine devam etmekte Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da birbirlerine kenetlenmiştir.Hem ev hem iş arkadaşı olarak hayatlarını devam ettirin iki arkadaş müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un, Şeref menajerliğini yapmaktır.Olayların karışması da böylelikle başlar.

Film hasılatı: 29.751.830 TL

Seyirci Sayısı: 2.333.128


Deliha 2:

Aşk hayatında umduğunu bulamayan Zeliha, bu sefer de iş hayatına atılır Zeliha’nın yaşadığı olayları anlatan film. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Birçok denemesi hayal kırıklığı ile biten iş araması en sonunda şık bir restoranda iş bulması ile olaylar başlar.

Film hasılatı: 24.589.811 TL

Seyirci Sayısı: 2.106.154



Yol Arkadaşım:

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur'un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak.

Film hasılatı: 22.603.509 TL

Seyirci Sayısı: 2.060.866



Enes Batur Hayal mi Gerçek mi:

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Enes Batur, okulda da her zaman dışlanan bir çocuktur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. 

Film hasılatı: 17.463.423 TL

Seyirci Sayısı: 1.483.848



Ziyaret İçin Teşekkürler...Yorum ve Önerilerinizi bekliyoruz...

15 yorum:

  1. Arif v 216yı, Ayla’yı çoook beğendim. Yol arkadaşım 1 hiç beklediğim gibi değildi açıkçası beğenmedim. Aile arasında da güzel filmdi. Diğerlerine gitmedim. Ama zaten güzeller izlenme oranıyla hasılatıyla belli ediyor kendini. Çok sağolun bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkür ederim dileğimiz 2019 da daha güzel filmler.

      Sil
  2. Müslüm , Ayla ve Arif V216 en iyileridir , tavsiye ediyorum arkadaşlara..

    Bu liste için teşekkür ediyorum , çok kaliteli ve güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi çok iyidi fakat müslüm başkaydı. Yorum için teşekkürler

      Sil
  3. hepsi ayrı ayrı güzel filmler gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende ayrı ayrı hepsinin kaliteli olduğu yönleri var filmlerin

      Sil
  4. hepside kaliteli eserler,,
    haha bi zamanlar gökten uçak geçerken çekilen tarihi filmler ,
    köy evlerin çatısında anten görülen karamurat serileri,
    kolunda saat, ayağında spor ayakkabıyla at üstünde bizans kalesine saldıran malkoçoğlular, geride kaldı. Türk sineması iyi yerlere geldi,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar güzel bir anlatım görmedim tebrik ederim güzel yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
  5. Ayla filmini çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler 😊 hepsi birbirinden güzel filmler 😊

    YanıtlaSil
  6. Müslüm ve aylayı çok sevdim. yol arkadaşım ın ilkine gitmedim fakat ikincisine gittim komedi filmlerini normalde çok sevmememe rağmen onu çok sevdim:) elinize sağlık güzel bir yazı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğendiğiniz ve değerli yorumunuz için sağolun..

      Sil
  7. Güzel bir içerik olmuş. Bizzat kendinin de izleyip ve beğendiğim Müslüm filmine şaşırmadım. Ayla da aynı şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müslüm gerçekten gişe rekorları kırdı

      Sil
  8. Adsız3/2/22

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Lütfen argo kelimeler kullanmayın
2. Her yorumunuza geri dönüş yapılacaktır.
3. Misafir yazar olarak bize katılabilirsiniz.