Yeniler

Twitter Takipçi Kasmanın 6 Süper Yöntemi

Twitter Takipçi Kasmanın 6 Süper Yöntemi
Twitter Takipçi Kasmanın 6 Süper Yöntemi


Twitter takipçi arttırma yöntemleri İşte, Twitter takipçi arttırma yöntemleri! Ayrıntılarıyla sizler için listeledik.

1. Adım: Twitter Takibe Takip Yapma

Twitter’da takipçi arttırmak için en fazla kullanılan yöntem, Twitter Kodlarını kullanarak takipçi arttırmak. Takibe takip yapanların takip ettikleri kullanıcıları, takip ederek geri dönüşler sağlayabilirsiniz. Bu yöntem oldukça işlevsel ve artık ünlüler tarafından da kullanılan bir metot.

2.Adım: Paylaşımlarınızda Hashtag # Kullanımı

Hashtag'ler yani etiketler  Twitter'da yaptığınız paylaşımların ilgili başlıklar altına girmesini sağlayan ve doğru kullanıcılara ulaşarak hedef kitlenizin büyümesine yardımcı olan önemli bir parçadır. Bu blog yazısında, sosyal medya pazarlamasının mutlaka kullanılması gereken ögelerinden biri olan etiketler takipçi sayınızı bir hayli artıracaktır.

3.Adım: Özgün İçerik Paylaşımı

Unutmayın ki Twitter kullanıcıları ilgi çeken her konuya göz atar ancak bir kez gördükleri bir paylaşım ikinci kez onların ilgisini çekmez. Bunun içinde siz kendi profilinizde özgün paylaşımlara önem vermek durumundasınız. Bu sayede hem dikkat çekmiş hemde takipçi kazanmış olacaksınız bu tarz paylaşımlar sayesinde ziyaretçi etkileşimi de kalitesi de daha fazla kendisini göstermeye başlayacaktır.

4.Adım: Yorum Ve Beğeni

İyi bir paylaşım gördüğünüzde bu paylaşıma yapılan yorumlarıda merak edip okumayanımızda yoktur.O yüzden paylaşımla ilgili güzel bir yorum yapmanız ve dikkat çekmeniz yorumdan takipçi kazanmanızı sağlayacaktır.Klişe yorumlar yapmayın bu hiçbir işinize yaramıyacaktır Bunlar teşekkürler, güzel, iyi, hoş gibi göstermelik yorumlardır.

5.Adım:Gündem Konuları

Twitter’da popüler o gün ki gündem konularını kesinlikle es geçmeyin konuyla ilgili bir görüşünüz yorumunuz kesinlikle olmalı ama sıradan bir paylaşım hiçbir işe yaramıyacaktır.O yüzden paylaşımınızı dikkatli ve gündeme uygun olarak seçmelisiniz.Ne kadar beğeni ve retweet alırsanız o kadar takipçi kazanma şansınız yükselecektir.

6.Adım: Takipçi Kasma Hilesi

Bu yöntemi pek tavsiye etmesemde kullanan kişi sayısı oldukça fazla hileyi kullanmaya karar vermeden önce spam yeme riskiniz olduğunu söylemek isterim spam yemenizin nedeni bir anda çok fazla takipçi kasmanızdan Twitter’ın dikkatini çekmeniz olacaktır.
Hile takipçi kasma API sistemi ile çalışmaktadır. API, hesabınızı bir havuza dahil etmek için kullanılan bir uygulama. Bu uygulama, takipçi arttırma hilesi sitelerinin havuzuna sizi dahil ederek kullanıcıların birbirleri takip etmesini sağlar. Bu yöntemi kullanmaya karar vermişseniz kullandıktan sonra hesabınız zarar görmemesi için Twitter şifrenizi değiştirip Twitter uygulamasından 
Ayarlar ve gizlilik » Uygulamalar ve cihazlar » Erişimi kaldır 

yolunu izleyerek izin verilen uygulamalara / API’lere erişiminizi kesebilirsiniz

Twitter Takipçi Kasma Hilesi Siteleri:

  1. AddMeFast.com
  2. Twitarttir.com
  3. Twt-takipci.com
  4.  Twitter Beğeni Hilesi
  5. Takipciyurdu.com
  6. Twittertakipcisitesi.com
  7. Herkeseakar.com
  8. Freefollowerss.com
  9. Takipcibankasi.net
  10. Danbii.com
  11. Gtakip.com
Ziyaret İçin Teşekkürler...Yorum ve Önerilerinizi bekliyoruz...

2 yorum:

  1. Adsız26/4/20

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Lütfen argo kelimeler kullanmayın
2. Her yorumunuza geri dönüş yapılacaktır.
3. Misafir yazar olarak bize katılabilirsiniz.