Yeniler

Türkiye’de Para Kazanabileceğinin En İyi Siteler





1-Sweatcain
Yürüyerek Kripto para Kazan 
Son günlerde küresel çapta dikkatleri üzerine çeken bir uygulama var. Sweatcoin, günlük atılan adım sayısına oranla kripto para kazandıran bir iOS uygulaması. Uygulama çok kısa bir sürede Apple'ın App Store’unda üst sıralarına çıkmayı başardı. Son 1 yılda gelirini %266 oranında arttıran uygulama, artık 5 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. App Store’da en hızlı büyüyen uygulamalar konusunda tepeyi ele geçiren Sweatcoin, büyük ilgi uyandırıyor.



2-MarketAgent

MarketAgent Nedir?

Almanya merkezli araştırma şirketi olan MarketAgent, Avusturya, İsviçre, Hollanda, ABD, Rusya ve Türkiye gibi büyük ülkelerde faaliyet gösterir. İnternet sitesi üzerinden kayıt olduğunuz sisteme giriş yaparak sizlere yöneltilen sorulara yanıt verir ve karşılığında para kazanırsınız. Son derece güvenilir bir anket sitesi olan MarketAgent’e dileyen herkes ücretsiz kayıt olabilir ve anket doldurarak para kazanabilir. Google+ ve Facebook hesabınızla da kayıt olabildiğiniz site anket başına verdiği yüksek miktarlarla ünlü. Ülkemizde de faaliyet gösteren siteden para kazanan binlerce kişi var.

MarketAgent Para Kazanma

Bu siteden iyi para kazanmak istiyorsanız öncelikle profil bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girmelisiniz. Ardından mail adresinize gelecek anketlerden düzenli gelir elde edebilirsiniz. Kazanacağınız paranın miktar anketin uzunluğuna göre değişiyor ancak genelde uzun anketler gönderiyorlar ve ödemede sorun çıkarmıyorlar. Anket sonrası puanlar anında hesaba düşüyor… Siteye ailenizi de kayıt ederek gelirinizi arttırabilirsiniz. 1 eposta adresiyle yalnızca bir kişi üye olabiliyor, çevrenizdeki arkadaşlarınızı da sizin referansınızla üye olmaya teşvik edin. Yalnız kendiniz birden fazla üyelik açarak spam yapmaya çalışmayın, site tespit edebiliyor ve kurallarda yasak olduğu açıkça belirtilmiş.
Para kazandıran anket sitelerinin başında gelen bu ünlü araştırma şirketi ülkemizde uzun süredir faaliyet gösteriyor ve görsel aramalarda ödeme kanıtlarını bulmakda mümkün. Kazandırdığı para elbette ev geçindirecek boyutlarda değil. Çabanıza göre aylık 500 - 1000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Ödeme alt limit 2 EURO. Yalnız parayı çekmek için acele etmeyin. Skrill’den kartınıza para aktarırken kesinti yapıldığından aylık olarak çekim yapın. Komisyon oranlarını düşürmek için ticaret forumlarında Skrill bozdurma işi yapanlara başvurabilirsiniz.
Güncelleme:Artık Wise ödeme sistemi ile direk istediğiniz bankaya kazancınızı çekebilirsiniz şimdi kayıt ol Fikirlerinle yarının trendlerini belirlemek ve üstüne de para kazanmak ister misin? O halde burayı ziyaret et:  BURADAN




MarketAgent Hakkında Bilgi

Siteye kayıt olmak tamamen ücretsiz ve kayıt olduktan sonra size 150 site içi puan veriliyor. Üye bilgilerinizi güncelledikçe 50 puan kazanıyorsunuz (yılda bir defa). Bu paraları daha sonra nakit paraya çeviriyorsunuz. Yalnız e-posta onay maili biraz gecikebiliyor, sabırla bekleyin mutlaka gelecektir… Siteye girdikten sonra anketleri bekleme başlayabilirsiniz. Çok sık anket göndermeyen ancak gönderdiği anketlere iyi para ödeyen bir site. Anket ücretli EURO ile yapılıyor, bu da bizim için önemli bir avantaj. Anketlerin uzunluğu arttıkça ödenen miktar da artıyor, yani uzun anketler gelmesini temenni etmelisiniz. Bazı anketlerin 20 dakikaya kadar uzayabildiği belirtilmiş, maksimum anket ücreti ise 2,5 EURO. Yani tek bir anketten 12,5 TL kazanabilirsiniz. Kazandığınız paraları Skrill hesabınıza aktarak nakit ödeme alıyorsunuz. Eğer nakit ödeme almak istemezseniz bu puanları farklı şekilde de kullanabilirsiniz. Unutmayın; sitedeki her 100 puan 1 EURO’ya denk geliyor.

NOT: Anket ilk başlarda az gelsede daha sonra günlük 10-15 anket gelmekte ve gayet güzel kazanç değerleri görünmektedir.

MarkerAgent Buradan Kayıt Ol

2-Myiyo


Myiyo Nedir, Nasıl Para Kazanılır?

Myiyo, 2006 yılından bu yana kullanıcılarına para kazandıran ve ödemelerini güven içerisinde yapan anket siteleri arasında yer alıyor. Türk kullanıcılara da kazanç elde ettiren sistem, en güvenilir isimler arasında yer alıyor.Myiyo Anket siteleri arasında en fazla kazanç elde ettireni diyebiliriz.


Myiyo Kayıt 

Almanya merkezli olarak faaliyet gösteren Myiyo, bugüne kadar neredeyse hiç şikayet almamış. Ödemelerini düzenli olarak yapan ve kazanç sağlayan site, uzun yıllar daha ayakta duracak gibi görünüyor. Üyelik formunu doldurmanızın ardından profil anketlerini doldurmalısınız. Profil anketlerinde mezuniyet, kazanç gibi bilgiler talep ediliyor. Bu bilgileri doldurmadığınız da hiç anket alamıyorsunuz. Merak etmeyin, bilgileriniz güvende! Myiyo anket sitesinde kullanılan SSL sertifikası sayesinde girmiş olduğunuz tüm bilgiler, şifreleme yöntemiyle korunuyor.kayıt ol

Myiyo Puan Hesaplama

Site üzerinde puan toplayarak ödeme alabiliyorsunuz. Myiyo anket sitesinin kullanıcılarına sunmuş olduğu minimum çekim limiti ise 20,000 Puan olarak belirtiliyor. Puanlamanın hesaplamasını güncel € kuru üzerinden yapabiliyorsunuz. Topladığınız her 1,000 puan 1 € olarak hesaplanıyor. 20,000 puana geldiğinizde yaklaşık 20 € kazancınız oluyor. TL olarak hesaplandığında ortalama 105 TL’yi bulabiliyor.Aylık 500-600 Tl’ye yakın kazanç sağlamak mümkündür.

Myiyo Ödeme Yöntemi

20,000 puan biriktirdiğiniz de, profil resminizin altından ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Talep formunda banka ismi, isim soy isim ve İBAN numaranızı girmeniz yeterli olacaktır. 

Myiyo Buradan Kayıt Ol

Bitcoin Madenciliği CryptoTab

Bitcoin Madenciliği CryptoTab 

Bitcoin madenciliği ile Bitcoin kazandıran programın ismi CryptoTab Browser. CryptoTab Browser, uzantı biçimindekine nazaran bilgisayar kaynaklarınızı daha etkili kullanmanıza olanak sağlayan yerleşik madencilik algoritması içeriyor. Şimdi size sırasıyla yapmanız gerekenleri anlatarak nasıl BTC kazanacağınızı göstermeye çalışacağız.

Öncelikle bu programı bilgisayara kurmanız gerekiyor. Program indirmek için tıklayınız

Peki Sistem Ne Zaman BTC Ödemesi Yapıyor.

Sistemden BTC ödemenizi alabilmeniz için öncelikle bir BTC cüzdan adresinizin olması gerekiyor. Diğer yandan CryptoTab Browser’ı çalıştırdığınızda ulaştığınız BTC değerinin de en az 0.00001’e gelmesi gerekiyor. Normal düzenli olarak bilgisiyarın başında tarayıcıyı çalıştırdığınızda 4 veya 5 saatte bu değere geliyor. Bu değere ulaştığınız zaman yapmanız gereken CryptoTab Browser’ın sağ üst köşesinde yer alan  üç çizgi şeklindeki simgeye tıklamanız gerekiyor. Bu simgeye tıkladığınız zaman karşınıza şöyle bir ekran açılıyor.

Sonuç olarak CryptoTab Browser’ı kullanarak zengin olmanız mümkün olmasa da, pasif olarak gelir elde edebilirsiniz. Programı yüklemek için buraya tıklamanız yeterli.


 Ziyaret İçin Teşekkürler...Yorum ve Önerilerinizi bekliyoruz...Kayıt Ol Ve Yürümeye Başla

3 yorum:

  1. Harun bey para kazanmaya ile ilgili harika bir çalışma yapmışsın tebrikler

    YanıtlaSil
  2. Whatsaroundu 1 yıldır kullanıyorum ve yaklaşık 8 aydır ödeme yapmıyorlar. Sebebi kendi dijital paralarını çıkaracaklarını söylediler ve ödemeleri durdurdular. Fakat ne kendi paralarını çıkardılar ne de ödemeleri yaptılar. İnsanları bugün yarın diye oyalıyorlar. Whatsaroundu da artık patlayan şirketler arasına alabilirsiniz, silin bence yazınızdan whatsaroundu.

    YanıtlaSil
  3. Marketagent kazandirmiyor 500 tane anket maili geldiyse 1 tanesine eslestiniz diyor aylarca anket doldurmadan 0 kazanc la bosa vakit harcarsibiz

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Lütfen argo kelimeler kullanmayın
2. Her yorumunuza geri dönüş yapılacaktır.
3. Misafir yazar olarak bize katılabilirsiniz.