Yeniler

En Komik 20 Film Ve Hasılatı

En Komik 20 Film Ve Hasılatı

3 Salak (2009) IMDb: 8.4

Konusu: 3 aylak üniversite öğrencisinin Hindistandaki en iyi mühendislik fakültesindeki başından geçen olayları konu almaktadır.Aamir Khan’ın başrol oynadığı film hindistanda zamanının gişe ve hasılat rekoru kırdığı mükemmel bir komedi filmdir.

Hasılat:80 milyon $
Ülke      :Hindistan

************************

 P.K (2014 )– IMDb: 8,2

Konusu:Aamir Khan’ın başrolde uzaydan dünyayı ziyaret etmesi ve çağrı cihazının çalınması ile başlayan film ve devamında çağrı cihazını bulmak için dünyadaki tüm dinlere yönelmesini konu almıştır.

Hasılat:115 milyon $
Ülke    :Hindistan 

************************

Zombilerin Şafağı (2004) IMDb: 8,0

Konusu:Film’in başrol oyuncusu shaun’un kız arkadaşı ve annesi ile olan sorunları çözmekle uğraşırken en yakın arkadaşı ed ile tüm zamanını geçirdiği bir gün dünyayı istila eden zombiler ortaya çıkması ve zombiler ile mücadeleye  başlamasını konu alan filmdir.

Hasılat:55 milyon $
Ülke     : İngiltere 

************************

Felekten Bir Geece (2009) IMDb: 7.8

Konusu:Film arkadaşının düğününe iki gün önce  Las Vegas’ta  bekarlığa veda partisi fikri ile başlayıp 4 kafadar arkadaşın Sarhoş olması ve sabah otel odasında uyandıklarında evlenecek olan arkadaşlarının kaybolmasını aramaya başlamalarını konu alan fildir.

Hasılat:277 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Salak İle Avanak ( 1994 )– IMDb: 7,3

Konusu:İki tuhaf arkadaşın bir kadına aşık olması ve kadının unuttuğu çantasını geri vermek için binlerce km gitmeleri ve yolda başlarına gelmeyen olayların kalmadığını konu alan filmdir.

Hasılat:27 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Ayı Teddy (2012) – IMDb: 7,0

Konusu:Jonh isimli küçük çoçuğun arkadaşı olmadığından dolayı noel gecesi en sevdiği ayıcığı teddy’nin konuşmasını dilemesi ile sabah dileğinin gerçekleşmesini konu alan fildir.

Hasılat:218 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Bay Evet  (2008) – IMDb: 6,8

Konusu:Başrolde Sevilen komedyen Jim Carry’in hayatının berbat geçtiği zamanlarında bir dostunun tavsiyesi üzerine katıldığı konferansta her şeye evet diyeceğine yemin etmesi ve hayır demesi halinde başına kötü şeyler geleceğini söylenmesi ile filmin komik bölümü başlayacaktır.

Hasılat:97 milyon $
Ülke     :ABD

************************

 Git Başımdan (2010) IMDb: 6,6

Konusu:Film karısı 5 gün içinde doğun yapacak olan Peter’in uçağı kaçırması ve araba ile yolculuk yapma planı ile bir anda karşısına çıkan yol arkadaşı olacak Ethan’ın Peter’a berbat bir araba yolculuğu yaşattığını konu alan fildir.

Hasılat:100 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Aman Tanrım (2003) IMDb:6,7

Konusu:Başrolde Jim Carry(Bruce Nolan) başarılı bir tv muhabiri iken başına gelen kötü olaylar yüzünden tanrıya isyan etmesi ve işini iyi yapamadığını söylemesi ile bir gün tanrı ile karşılaşır ve tanrı tüm güçlerini Bruce Nolan’a verimesini konu alan fildir.

Hasılat:242 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Deadpool (2016) IMDb:8,0

Konusu:Eski asker olan wade hayatına giren Vanessa ile harika giden hayatı bir gün kanser olduğunu öğrendiğinde yıkılır. Bu durumdan kurtulmak isteyen Wade bilimsel projeler üzerinde çalışan bir şirketle anlaşır ve üzerinde deneyler yapmaya başlaması ile özel güçler kazanmış olur. Fakan şirketin amacı süper güçler kazandırdıkları kişiler üzerinden gelir sağlamak olduğunu öğrenen wade işin başındaki Francis’ten intikam alma yoluna girer.

Hasılat:363 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Can dostum (2011) IMDb:8,5

Konusu:Felçli bir adam ve ona bakan bir gençin hikayesini konu alan filmdir.

Hasılat:10 milyon $
Ülke     :Fransa

************************

Çakma polisler (2014) IMDb:6,4

Konusu:Filmde 30’lu yaşlara gelmiş hiç bir konuda iyi olamamış iki arkadaşın bir gece kostüm partisine polis kıyafetle katılması ve gösterilen saygıdan etkilenmeleri ile gerçek polismiş gibi davranmaya ve bu olayı abartmalarını konu alan filmdir.

Hasılat:82 milyon $
Ülke:ABD

************************

Kunfu panda (2008) IMDb:7,6

Konusu:Bir pandanın kunfu’ya olan hayranlığını anlatan ve pandanın ejder savaşçı olarak kunfu eğitimi almaya başlaması ile bulunduğu bölgeyi korumasını anlatan Animasyon filmdir.

Hasılat:150 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Ralph ve İnternet (2018) IMDb:7,3

Konusu:Oyunbozan Ralph’in devamı niteliğindeki filmde bu sefer yarışçı Vanellope’nin oyun makinasının parçası karılması ile internet ortamına giriş yaparak parçayı bulup fiyatını ödemek için ikilinin yaptıklarını konu alan fildir.

Hasılat:201 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Sahil Güvenlik (2017) IMDb:7,1

Konusu:Mitch kendini sahil güvenlik alanında kendini adamış bulunduğun koyu korumak için her şeyi göze alan cesur sorumluluk sahibi herkes tarafından sevilen koyun kahramanıdır. Fakat koyu tehdit eden bir uyuşturucu satıcısının perine düşmesi ile olaylar başlar.

Hasılat:177 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Süper Ot (2001) IMDb: 7,7

Konusu:İki kafadar arkadaşın buldukları bir tür uyuşturucu ile ölen ünlü kişiler ile iletişime geçmeleri ve girdikleri mülakat ile Harvard üniversitesindeki olaylarını konu alan fildir.

Hasılat:31 milyon $
Ülke     :ABD

************************

Kung Fu Sokağı (2004) IMDb:7,8

Konusu:Film kötü bir hayat süren Sing’in mafyaya katılması ve sonra mafya ile düşman olmasını kendi içindeki güçü bulmasını konu alan fildir.

Hasılat:100 milyon $
Ülke     :Çin

************************

Liseli polisler (2012) IMDb:7,2

Konusu:Polis okulundan mezun olan iki arkadaşın başka bir lisede stajyer polis olarak sivil bir şekilde uyuşturucu, alkol olaylarını rapor etmek için görev alır ve olaylar başlar.

Hasılat:138 milyon $
Ülke     :ABD 

************************

Diktatör(2012) IMDb:7,0

Konusu:Demokrasiden nefret eden General Aladeen ülkesinde diktatörlüğünü devam ettirmek ve her istedini yapmakta özgürdür fakat bazı ülkelerin baskısı ile ülkeler konferansına katılmak için gittiği Amerikada yerine başkası geçirilmesini be geri dönmeye çalışmasını konu alan filmdir.

Hasılat:176 milyon $

Ülke     :ABD


Ziyaret İçin Teşekkürler...Yorum ve Önerilerinizi bekliyoruz...

Hiç yorum yok

Yorum Kuralları
1. Lütfen argo kelimeler kullanmayın
2. Her yorumunuza geri dönüş yapılacaktır.
3. Misafir yazar olarak bize katılabilirsiniz.