Yeniler

JAPON ERKEKLER İÇİN YAPILMIŞ İNANILMAZ 6 SERVİS

Japon erkekleri için japon kızların yaptıkları
Japonya yalnız erkekler için çok farklı servisler düzenlemişlerdir. Bunların 8 tanesini sizler için listeledik. Gelin beraber bu servislere bir göz atalım.

1-KADIN REKLAMCILAR

Kadın reklamcılar Japonya’da birçok firma kadınları kullanarak erkekleri hedef alan reklamları kadınların vücutlarında farklı bölgeleri para karşılığı kiralayarak reklam verebiliyorlar.

2-ESKİ SEVGİLİ SERVİSİ

Eski sevgiliyi unutamayan Japon erkekler için kurulmuş bu servis para karşılığı eski sevgilinizden geri kalmış hediye,resim ve mektupları yok ediyor.


3-SİLİKON BEBEK

Sürekli hayal kırıklığına uğrayan japon erkekler için hazırlanmış bu servis istenildiği gibi özel olarak üretilebiliyor. Oldukça memnun olan erkekler bu kızlar bizden ne para ne hediye istiyorlar aynı zamanda kıskaç ve kavgacı değiller tam ideal kadın olduklarını belirtiyorlar.

4-PARA KARŞILIĞI SARILMA

Para karşılığı sarılma servisi japon erkekler arasında sıkça kullanılmaktadır. Saati 100 $ olan bu servis oldukça yaygın bir şekilde kullanılmakta.

5-SANAL KIZ ARKADAŞ

Teknolojinin oldukça geliştiği Japonya’da sanal ortamda geliştirilen kız arkadaş servisini ortaya çıkarmıştır. Bir çok japon erkek sanal kız arkadaşı ile evlendiği dahi olmuştur.

6-AİLE HAYATI YAŞAMA

Aile hayatı kiralama servisi evlenecek kız bulamayan japon erkekler  aile deneyimi yaşamak için kiralık aile tutmaktadır. Saati 800$ alan bu servis oldukça yaydın durumdadır.


{Türkiye’de olmasını istediğiniz bir servis olsaydı hangisi isterdiniz yorumlara yazabilirsiniz}











Ziyaret İçin Teşekkürler...Yorum ve Önerilerinizi bekliyoruz...

Hiç yorum yok

Yorum Kuralları
1. Lütfen argo kelimeler kullanmayın
2. Her yorumunuza geri dönüş yapılacaktır.
3. Misafir yazar olarak bize katılabilirsiniz.